Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svítivost LED žárovky, odhadněte

Od: svetlik odpovědí: 0

Máme doma LED žárovky EMOS E27 A60 a málo svítí. Jsou staré a chci koupit nové. Teplota u obou je K 2700, teplá.

10.7W a 92mA. Teplota objímky po vymontování je cca 40 st. C. To je ta silnější. Ale když ji dám nahoru do lustru, a sedím na posteli kde chci hrát na kytaru a před sebou mám noty na stojanu, tak ta žárovka je předemnou uprostřed místnosti, 2m vzdálenost ke kytaře a já na to vůbec nevidím. Jen baterka to řeší. Dokázal by mi někdo říct jak silnou potřebuju LED žárovku? A nechci kupovat bílou.

Ta druhá žárovka má 8.5W, 74 mA, tak tu mám ted v kuchyni v lustru na stolem a na jídlo vidím tak tak. Ještě chci dodat, že to co člověku se zdravýma očima připadá dostatečné osvětlení pro mě nedostatečné, takže to neposuzujte podle sebe co vyhovuje vám.

Myslím, že tu svítivost by bylo dobré zvednout o 33-35% současné svítivosti (do kuchyně slabší). Ale jakou hodnotu vlastně hledat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]