Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Po zapojení nového radiátoru v koupelně,po následném odvzdušnění a po týdenním bezproblémovém provozu dnes nový radiátor netopil.Skusil jsem znovu odvzdušnit,nešla voda ani vzduch.Vě sklepě ukazoval manometr místo 6,5 metru pouze 2,5 m.Doplnil jsem asi 40 lt vody,manometr ukazoval na "4",odvzdušnil jsem jen radiátor v koupelně a manometr najednou ukazoval na "6".Mokro nikde není,kam se ztratilo 40 litrů vody?Jak si to vysvětlit?Díky za reakce.
Jaký máš kotel? Jak to vypadá s expanzkou-není v ní voda. Pokud máš v kotli přetlakový/bezpečnostní ventil, mohlo to při 2,5barech vytéct do odpadu.
Ta otevřená expanzka má dost vysoký "límec" nad průměrnou hladinou, jestli to nepřeteklo.. Mohlo to vytéct i někde, kde se to špatně zjišťuje, třeba sklep s cihlami-voda se vsákne. Jinak pokud se dá nový velký radiátor, tak se ztratí pár deci vody, ale po týdnu kdy všechno bylo v pořádku je to divné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.