Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit poškozený povrch dřevěné židle

Od: ilca* odpovědí: 4 změna:
Na starožitné židli jsou odřená místa po neodborném zásahu. Jak by se dala vyhladit a docílit tmavé barvy?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Upřesněte, prosím, co jsou odřená místa po neodborném zásahu. Eventuálně vložte foto nějakého poškozeného detailu.
ilca*
hodnocení

Fotku teď nemám, pošlu ji zítra, mám vybitou baterii ve fotoap. ale pokusím se upřesnit poškození. Opěradlo židle je podobně jako tonetky z ohnutého dřeva, které v jednom místě částečně prasklo, takže z něho trčela silná krátká tříska. Truhlář to opravil tak, že ji odřízl a obrousil asi smirkem, takže se asi objevilo světlé dřevo. s hrubším povrchem, který napustil nějakým mořidlem, nebo luxolem. Takže ta část je místo tmavě hnědá spíše do rezava a ještě není hladká. Je to příliš viditelné, což mě mrzí.
ilca*
hodnocení

Prosím o radu, jak opravit neodborně opravenou židli. Přikládám foto odřeného místa na opěradle.
ilca*
hodnocení

Nedaří se mi vložit fotku. Jak na to?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]