Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ikonka na kotli

Od: josh odpovědí: 4 změna:
Asi po hodině a půl vytápění kondenzačním kotlem s teplotou nastavenou na 45°C z důvodu nejvyšší účinnosti kotle (kondenzát tekl jak divý) se objevila tato ikonka. Teď kotel netopí a je zticha.
V návodu jsem našel že to je buď provoz a nebo chyba. Tak to si mám jako vybrat? Jakou máte zkušenost s touto ikonou vy?
Ps termostat je pořád seplý a tím dává kotli povel k topení...

Ikonka na kotli

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle naskakuje na dobu cca 15 min. při prvním startu - kotel si kalibruje čidla...Jak máte řešený odvod kondenzu? Mohl by být přicpaný, a tím zahlcené čidlo hladiny kondenzátu ve spalovací komoře . Zkontrolovat, vyčistit.

josh
hodnocení

Kondenzát mi teče do velké 50L nádoby kde mám čidlo hladiny a není ta hadička ucpaná...

Kotel loňskou sezonu OK? Nehlásí žádnou poruchu - ta ikonka souvisí s kondenzátem ...

josh
hodnocení

Jasně ze OK. Letos několikrát běžel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]