Nejste přihlášen/a.
Dobry den
Koupil jsem si dřezovou baterii s flexibilni hadici a zjistil jsem, že když je hadice otočena v jednom směru, tak vše je ok. Když hadici pootočím kousek vpravo tak teče voda kolem středového sloupku. Teš nejde o to reklamovat baterii, ale spiš co to je, proč to je? Zespoda jsou 2 hadičky které netečou, voda nekape nikde. Mohlo tam něco prasknout když se ta hadice točilo ještě před montáži? Ten středovy sloupek nedokážu rozebrat tak to asi nezjistim kde je problem?
Pokud by jste někdo věděl, děkuji za rady
video ZDE
U vaší baterie je zřejmě vadný některý těsnící O kroužek. Vytáhněte tu otočnou část silou nahoru, měl byste se dostat k těm kroužkům. Princip je patrný
Dnes jsem rozebral hodně podobnou baterii s flexibilním výtokem. Stačí vyšroubovat jeden červík a výtokovou hadici máme mimo vlastní baterii; těsněním jsou TŘI o-kroužky... kryty jsou na závit ... více foto
Je to nakup z alegra, nejde mi to rozebrat abych videl kde je problem a proč to teče. Reklamace na alegru neni problem
Já bych zkusil najít polohu, kde to neprotéká a pak za sníženého tlaku otevřením páky zkoušel ucpat perlátor rukou.
Pokud by raménko v poloze, kde normálně neprosakuje, začalo opět prosakovat, tak bych hledal chybu jen v tom raménku samotném a celé to rozebral.
Hadici bych uvnitř nečekal, ale spíš ty O kroužky, jak tu padlo. Mohou být skřípnuté špatnou montáží ve fabrice, kdy vyrobili zmetek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.