Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení termostatu

Od: pep odpovědí: 2 změna:

zdravím, mám dnes nový termostat ke kondenzačnímu kotli - SALUS RT520RF a nastavuji teploty během dne, chtěl jsem na noc dát 17C a ono mi tam jde nejméně nastavit 18C (pro mě je to na spaní moc). Znamená to, že pokud bude kotel zapnutý, tak musím topit nejméně na 18C, že tam nikde nenastavím míň? nebo jenom blbě vidím a dělám nějakou chybu. Na starám termostatu mi to šlo.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podle manuálu nastavení 5 - 33 °C , ale s možností blokování nastavené v nějakém dalším menu

pep
hodnocení

super, jak jste mě poradil blokování, už to mám, bylo tam nastaveno rozmezí 18 - 25, už jsem si to upravil a jde to jak chci, díky moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]