Nejste přihlášen/a.
Spím na klasické molitanové matraci, co se prodávali za komunistů. Je to jediný typ matrace, na které se mi dobře spalo. (spal jsem i na dalších x matracích, ale nic pohodlného)
Matrace je už ve špatném stavu a chci koupit novou, stejnou. Nemám žádnou zkušenost s nákupem matrace.
Prosím o radu, v jakých obchodech se prodávají, kam se zajít na ně podívat, či jakým obchodům se vyhnout?
(nechci ji kupovat naslepo před internet)
Děkuji pěkně
Sdělím Vám svoji zkušenost s nákupem matrace. Po operaci páteře manželka potřebovala kvalitní matraci, aby se jí dobře spalo. Starou molitanku jí každý rozmlouval a doporučoval jinou. Objezdili jsme desítky obchodů, vyzkoušela si na mnohých, jak se na nich leží. Ale jen vždy několik minut, páč ležet v obchod několik hodin, to nejde. Různí obchodníci vždy nabízely, co měli na prodejně. několikati vrstvové, pamětové, taštičkové, ortopedické, pěnové dle zatížení atd.
Každý doporučoval kvalitní matraci. Ale která to je?
Po několikatiměsíčním výběru jsme zůstali na původní matraci molitanové. Je již tři roky po operaci, stále na stejné matraci a v pohodě.
Munulý týden jsem hledal matraci do karavanu, většího rozměru, kolečko se opakovalo."Kupte tu kvalitní, ať se dobře vyspíte". Zatím jsme se nerozhodli, ale asi dáme opět matraci molitanovou.
Matrace cena od 2 000Kč po 17 000Kč. která je ta nejlepší?
Jakou Vám doporučit? To bohužel netuším, ale přeji dobrý výběr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.