Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nátěr prahu

Od: amper® odpovědí: 2 změna:

Nedávno inzerovaná a diskutovaná akce nátěru futer trochu bobtná, došlo ještě na výměnu prahu, což se neobešlo bez sekání podlahy a betonování. Podlaha letí o 1 cm na 80 cm délky a to mi přišlo i na zedničinu zu viel. Práh jsem pořídil dubový a teď přemýšlím, co zvolit za povrchovou úpravu. Lak nebo jen napustit olejem? Nebo máte ještě jiný nápad nebo zkušenost? Pro nezasvěcené, jde o práh vstupních dveří do bytu v paneláku, v 2. NP, tedy v suchu a s minimální špínou. Díky za vaše postřehy a zkušenosti.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nenatírat barvou, protože se časem ošlape (argument, že dospělý člověk práh překročí, nemusí platit vzdy). Takže, buď vůbec nic nebo ten olej/vosk či lihové mořidlo. Možná i vyleštit Diavou. Zdravím!

krtek6
hodnocení

0x

vidím, že 1cm výšky na 80cm délky je taková komunistická norma...já měl to samo když mi měnily ty dveře*smich* ... já bych to natřel normálně lakem..pokud to někdo nepřilepí, ale normálně přišroubuje k podlaze...tak je to lehce demontovatelné, opravitelné potažmo vyměnitelné...tak proč si s tím dělat těžkou hlavu? To zas není práce na půl roku...a jak tu zmínil poznámku kolega...normální člověk práh překračuje a nešlape na nej...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]