Nejste přihlášen/a.
Témat na výběr lednice je tu dost, nežádám tedy pomoc u výběru značky, ale...Dle mých požadavků jsem si vytipovala lednice Samsung RL 541HCIH (asi největší favorit), Bosch KGN 39A73, Siemens 39NX74 a nebo něco od Electroluxu - AEG Santo 75348 KG2, ENA 38935X, ENA 34935X či ENA 38933X. Vzhledem ke zkušenostem s Whirlpool jsme pátrala i v jejich řadách, tam jsem našla Whirlpool WBC 4046 A+NFCX a WBC 3546 A+NFCX. Konkrétně jsem koukala na to, aby to mělo NoFrost, bylo alespoň v A+ třídě, přikláněla jsem se i k ventilátoru, pokud možno oddělené regulaci a nulové zóně...Nikdy nemám mrazák prázdný nebo jen napůl, takže na počtu kompresorů mi nezáleží. Koukala jsem si na hlučnost, ale o té těžko něco soudit, požadavkem jsem měla minimální výšku 175cm a celkový objem alespoň 310litrů a kombinaci s mrazákem dole. Když jsem pátrala po nějakých recenzích, ani u jednoho spotřebiče nebyla naprostá spokojenost, u každého z těchto výrobků bylo něco, co spotřebitel ocenil a co by změnil. Ocením tedy všechny zkušenosti s některým z těchto výrobků, případně uvítám tip na nějakou jinou lednici.
Z tech co mate na vyber nejlepe AEG...pokud by moc kousalo tak snad Samsung...ten zbytek jsou sroty z jedne linky...vetsina vyrobcu co kdysi byla kvalita..bosh atd..jsou jen smejdy ktere prodavaji svoje logo...
doplněno 20.07.10 12:03:JInak je lepsi si poridit dvoukompresor, jak hlucne tak usporou potesi...
Ventilator je super vec...zvlast je li treba zchladit rychle pivo..
Jinak to zda ma dnes lednice A AA AAA AAA/+ AAAAAAA+ ...nema to moc vliv a je to jen na zblbleho zakaznika pismenky, ono kdyz okouknete pak technicka cisla tak se spise meni pocet acek nez technicke parametry...
PS:Dnes se da jeste koupit lednice bez samoodmrazovani...zvlastni...
Jinac u lednice doporucim boxy(supliky) ma to velky efekt pokud ma clovek vic velkych potravin a nechce mit smrad anebo miseni vuni,chuti...
A nevim jak na tom lednice jsou s moznosti uhlikovych filtru pro zachyceni zapachu ale pokud je moznost doporucim...
DOma sam instaluji tam kde je nejvetsi efekt neb lednice to nepodporuje od vyrobce a to pak jsou slabe i rozbalene tvaruzky...
S pozdravem Adam.
Když jeden radí dva kompresory kvůli menšímu hluku, druhý z toho samého důvodu doporučuje jen jeden kompresor, a kdo tomu má rozumět? Když si zajdu pro odpověď do obchodu, každý také tvrdí něco jiného
Tak tady jde o rozdil 1-2 db jestli si pamatuji dobre coz laik nepozna vubec ona jsou to opet jen a pouze cisla stejne jako AAAAAA
Nakonec je tu sance ze odejde li kompresor druha cast stale funguje, take se to ale muze stat i nevyhodou...
Ve vysledku na tom budete tak ze kazdy kompresor bezi kdy je mu treba, tudiz se nebudou tolik opotrebovavat a co vim tak odejde bud elektronika a potom kompresor...
Jinac budete odmrazovat tak logicky vypnete motor a ejhle jidlo vam bude teplat...to se da prezit..
Ale budete cistit lednici a vypnete mrazak..to uz asi tak prakticke nebude..beru to jen z logickeho hlediska...
Jinak uplne nejlepsi je si koupit oba vyrobky zvlast...moznost byla tak to bylo vyreseno ale ne kazdemu se to zda prakticke a esteticke...
Tak kompresor je pro mě opravdu nepodstatná věc, měli jsme dvou i jednokompresorovou a ani u jedné se nám to nezdálo být výhodou či nevýhodou, prostě šlapaly obě tak nějak spolehlivě. Nebo je ještě něco jiného, na co bych se při výběru měla opravdu zaměřit?
CHjo..vemte AEG a radeji to zas tak moc technicky nereste...
Snad jen doufejte ze narazite na dobry kus..
Dotaz sa tyka kombinovanej chladnicky. Pretoze dnes je chladiaca cast kazdeho vyrobcu odmrazovana automaticky, je zrejme ze NO FROST sa tyka mraznicky. Tu to samozrejmost nie je. Ale to vie snad kazdy.
S Whirlpool mame skusennost dobru.Prva bola kombi volne stojaca, druha je vstavana, s no frost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.