Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ventil DN15 Myjava

Od: petr333 odpovědí: 6 změna:
Prosím o radu, jestli jde opravit přotékající vypouštění ventil Myjava nebo je nutné vyměnit celý?
Ventil protéká okolo hřídelky.
Děkuji

Ventil DN15 Myjava

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vymeníte celý vršok ventilu. google.com/...

petr333
hodnocení

Díky, ale myslím, že to doporučení je na jiný typ ventilů.
Já mám viz. foto a je to otočný typ.
Ventil DN15 Myjava #2

asd1
hodnocení

0x
Dáš novou ucpavku,pokud je už vydreny vřeteno (hridelka) tak ho prelestis aby novou ucpavku nezničilo..
Nebo das nový celý vnitřek, pořád jde sehnat, akorát není zadarmo..
petr333
hodnocení

Díky, ale právě jsem nikde nenašel celý ten vnitřek. Jedná se o typ 4522, jedině mě napadlo koupit celý nový a předělat jen vnitřek, pokud by to pasovalo. Abych nemusel měnit celý, což by bylo složitější.
asd1
Taky možnost.
Ale stačí dát do kupy ucpavku.

hodnocení

0x

ne ventil, ale radiátorový kohout. Většinou se dá opravit ucpávka, tady se zdá že by mohlo stačit přitáhnout .Doporučuju předem prostříknout KONKOREM. Každopádně bych počítal s tím že se něco urve ,je dobré vědět kde rychle vypustit topení a mít do čeho chytat vodu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]