Dobrý den, před třemi měsíci jsme se nastěhovali do bytu v panelovém domě. Už při stěhování jsme si všimli že je asi prasklá omítka na stropě (nebo nevím jak to pojmenovat). Během těch pár měsíců mi ale přijde že se trhlina začala prohlubovat, více vyčnívá, viz foto - původní stav pro porovnání bohužel nemám. Je tohle ještě v pohodě nebo už by bylo třeba situaci řešit? Předem moc děkuji, jsem v tomhle úplný laik a nerad bych aby mi něco spadlo na hlavu :D
Jedná se vzhledové vady omitky... používám Primalex plastik interierove-barvy.heureka/... jako pružný, roky fungující tmel.. měli jsme problémy i s panelákovými zdmi s praskající omítkou ... vyřešeno. Nemám přehled, jestli je v současné době k mání v menším balení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.