Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
hledám sprchovou hlavici s filtry. Ideálně na změkčení vody a pokud možno i proti bakteriim.
Máme tvrdou studniční vodu.
Zajímají mně osobní zkušenosti.
ra20z® mohu se Vás zeptat na postup jaký používáte při dezinfekci studny.
Já naleji do plné, neodčerpané studny Savo na bazený a studny. Pak pustím domácí vodárnu a čerpám vodu do domácnosti dokud neucítím vůni chloru. Pak kohoutky uzavřu a nechám 8 hodin působit. Tj. přes noc, kdy všichni spíme a ráno odpustím pár litrů vody a teprve potom vodu normálně používám.
Zajímá mně váš postup jak postupujete Vy?
takže poté, co nalijete kýbl (vody+chlornanu) do studny, tak čekáte jen půl hodiny?
A pak co, pak už stačí jen otočit kohoutkem a vodu normálně používat? Sprchovat se, prát, vařit,...
Já mám vždy strach s tou vodou něco dělat, protože Savo je pro mně žíravina...
takže se bojím zbytečně... Děkuji za odpověď.
Čemu vadí tvrdá voda ve sprše. Zanáší konvici, pračku, myčku, ale že by vadila sprchování, to se mi nezdá. A bakterie, přece z ní nepijete. Legionelu snad zlikviduje dostatečně teplá voda.
Tyhle kamínkové hlavice jsem taky viděl a myslel jsem, že to je ozdoba. Nenapadlo by mě, že to má složit jako filtr.
My máme sprchovou hlavici hodně drahou, původně svítila podle barvy vody, ale to vydrží tak půl roku, pak už nesvítí, ale asi už třetím rokem sprchuje. Předtím jsme měli to samé od číňanů za asi 120 korun (vydržela rok, pak se rozpadla, svítila asi taky jen půl roku), tohle bylo z normálního obchodu a patřičně dražší.
mll
Tvdá voda, zanáší vanu, sklo sprchové koutu, rohy, umyvadlo a další věci v koupelně. S filtrační hlavící ušetříte až 30% vody (dle výrobce), ušetří se penízky za vodu. Kdo má Chlorovanou vodu, tak vyfiltruje chlor a voda chutná jinak líp. No a pak těžké kovy a dokonce bakterie.
Už mám objednáné. Pak napíšu recenzi a své poznatky jak jsem byl nebo nebyl spokojený. Ať to co pak napíšu je co nejobjektivnější...
Viděl jsem ji popré na hotelu. Kde jsem byl na dovolené. Pročítal jsem i recenze a vypadá celkem dobře. Jsem zvědavý jestli poznám rozdíl při sprchování. Třeba bude okolo sprchového koutu míň vodního kamene. Taky jsem četl, že šetří vodu. Což je taky plus pro mně.
Pak napíší reálnou zkušenost sem (pokud nezapomenu) ať se mohu i s ostaními podělit o zkušenost a třeba i poradit, když to budu mít na vlastní kůži s mapované a vyzkoušené. ![]()
cistavoda.cz/...
Tahle vypada dobře. Zkusím buď tuhle a nebo tu za 99,- Kč.
Z odkazu výše
Toto se mi hodně líbí ...
...hlavice disponuje 196 tryskami a využívá revoluční technologii mikroprocesov. pozn. snad mikrodírek. Průměr každého malého otvoru je jen 0,3 mm, díky čemuž pocítíte účinek síly a jemnosti zároveň. Vylepšený design zhuštěných trysek zvyšuje průtok vody, zlepšuje tlak a šetří vodu až o 35%?!?! OPRAVDU?
A nebyla by lepší tato sprchová hlavice? Dokonce je v akci! Čím vyšší cena, tím je výrobek kvalitnější...asi, dle prodejce..
Teď z praxe... syn objednal za pár drobných v cine, stejnou, s vit. C a filtrem, po týdnu mi ji dal, ať vyzkouším; po dvou dnech používání skončila v komunálním odpadu ...pak se přiznal, že se dal nachytat na krásnou reklamu ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.