Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sprchová hlavice s filtry. Osobní zkušenost

Od: protlacek odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,
hledám sprchovou hlavici s filtry. Ideálně na změkčení vody a pokud možno i proti bakteriim.
Máme tvrdou studniční vodu.
Zajímají mně osobní zkušenosti.

Sprchová hlavice s filtry. Osobní zkušenost

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
14 dní a rozpadla se*smich*
Jo jen pro upřesnění, každý týden měnit ty jakože filtry, či co to je za blbost.

hodnocení

2x
V každém filtru který nebudete pravidelně čistit a vyměňovat se namnoží bakterie.
Doma mám také ve studni tvrdou vodu a více méně povrchovou vodu. Sprchovou hlavici kupuji obyčejnou levnější, každý rok měním. Do studny naleju jednou až dvakrát týdně podle teploty vody půl deci chlornanu sodného.
No já jsem třeba rád,když se mi ve filtru namnoží ty hodné bakterie. A ten čistím cca...jednou za půl roku.
Ale to mluvím o akvárijnim filtru:-D

hodnocení

0x

Ak je voda bakterialne kontaminovana, rieste pricinu (rozbor vody, dezinfekcia studne, UV lampa / ozonizer na privode).

Ak je voda tvrda (mate to dokazane rozborom?), tak ziadne kamienky v sprche s tym nic nespravia.

mll
hodnocení

0x

Čemu vadí tvrdá voda ve sprše. Zanáší konvici, pračku, myčku, ale že by vadila sprchování, to se mi nezdá. A bakterie, přece z ní nepijete. Legionelu snad zlikviduje dostatečně teplá voda.

Tyhle kamínkové hlavice jsem taky viděl a myslel jsem, že to je ozdoba. Nenapadlo by mě, že to má složit jako filtr.

My máme sprchovou hlavici hodně drahou, původně svítila podle barvy vody, ale to vydrží tak půl roku, pak už nesvítí, ale asi už třetím rokem sprchuje. Předtím jsme měli to samé od číňanů za asi 120 korun (vydržela rok, pak se rozpadla, svítila asi taky jen půl roku), tohle bylo z normálního obchodu a patřičně dražší.

Ono kdyz takova tvrda voda spadne z metru a pul na palec u nohy, tak to neni nic prijemneho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]