Nejste přihlášen/a.
Mám vnější omítku písek+vápno+cement, žádná další vrstva nebude, jen vápenný nátěr. Za jak dlouho po nahození by se měla aplikovat první vrstva vápna?
4x
U nátěrů s akrylovým pojivem je nutné čekat 2 týdny až skončí chemické reakce v omítce.
3x
Dobrý den, první nátěr můžete udělat hned po zavadnutí, potom při vysychání se ukážou zřejmě "mapy", tak počkáte na suchou omítku s prvním nátěrem a potom provedete další nátěr (je to venku, tak to bude chvilku trvat). Zdravím!
0x
Všechno špatně! Zásadně až po vyschnutí.První nátěr řitším vápnem, po vyschnutí druhý nátěr hustším!
hakloud - právě, že na tom prvním nátěru (na který je dotaz) tolik nezáleží, tak se nemusí moc čekat. A až po vyschnutí udělat finální nátěr, který zakryje "mapy" a "kocoury".
hakloud, co se stane, když to vybílí druhý den?
Já měl souseda, ten nahodil stěnu, uhladil, vylepšil filcovým hladítkem a hned i vybílil, Drželo to mnoho let.
Vše v jednom kroku.
Aspoň mě to tak dává smysl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.