Vím, je to triviální otázka, ale pokud jste někdo kupoval plastové box cca 30-60l a zároveň jste za pár boxů nedali polovinu výplaty, tak mě zajímá kde jste nakupovali? Naposledy, před pár lety, jsem kupoval černý plastový box (kvádr) s víkem a byl to kvalitní plast, cena 290,-. Teď jsem hledal podobný a cenovka 500,-. Prosím znáte nějakého dobrého prodejce? Barva nehraje roli a víko také ne
Připojuji se s dovolením, chtěla bych uchovat hlínu z kořenáčů, aspoň tu dobrou zdánlivě, jinak hlína je u nás hned pryč, pokud se objeví, lidi to berou na přívěs plný, :-o
Zdravím, zkuste nakoplast.cz, třeba něco zaujme. Jinak co koupit tradiční bedny s víkem, pravda často jsou prodeje v b2b režimu daleko výhodnější. Tehdy zkuste sehnat nějakého známého s IČO.
Na uskladnění lehkých věcí v regálu občas koupím boxy v Action, nejlíp v akci. Mají různé velikosti, ale nejsou extra odolné, jako třeba technické přepravky. Podobné mají i v Ikea. Pevné boxy jsou samozřejmě o dost dražší. action.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.