Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit plastový box

Od: goddavidbowie odpovědí: 10 změna:
Vím, je to triviální otázka, ale pokud jste někdo kupoval plastové box cca 30-60l a zároveň jste za pár boxů nedali polovinu výplaty, tak mě zajímá kde jste nakupovali? Naposledy, před pár lety, jsem kupoval černý plastový box (kvádr) s víkem a byl to kvalitní plast, cena 290,-. Teď jsem hledal podobný a cenovka 500,-. Prosím znáte nějakého dobrého prodejce? Barva nehraje roli a víko také ne
Kde koupit plastový box

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hlina
hodnocení

0x

Připojuji se s dovolením, chtěla bych uchovat hlínu z kořenáčů, aspoň tu dobrou zdánlivě, jinak hlína je u nás hned pryč, pokud se objeví, lidi to berou na přívěs plný, :-o

km

to je teda hlína... už to nehulte...

hodnocení

0x
Podíval bych se na Allegro
allegro.cz/...

karel54
hodnocení

0x
Zdravím, zkuste nakoplast.cz, třeba něco zaujme. Jinak co koupit tradiční bedny s víkem, pravda často jsou prodeje v b2b režimu daleko výhodnější. Tehdy zkuste sehnat nějakého známého s IČO.

hodnocení

0x
Na uskladnění lehkých věcí v regálu občas koupím boxy v Action, nejlíp v akci. Mají různé velikosti, ale nejsou extra odolné, jako třeba technické přepravky. Podobné mají i v Ikea. Pevné boxy jsou samozřejmě o dost dražší.
action.com/...

hodnocení

0x

Tak jestli to máte pouze na hlínu a nezáleží na vzhledu ale na pevnosti,tak co zkusit třeba zednický kalfas

obi.cz/...

nebo dost pevné ,stovhovatelné bedny na maso

pkgroup.cz/...

km
hodnocení

0x

tyto (podobné) boxy mám z ikea, ale nejsou nejpevnější, jeden mi prasknul při vyklepávání o hranu

riva
hodnocení

0x
Od tba plast tbaplast.cz/...
Obvykle euro přepravky.

zvedavec
hodnocení

0x

mám tento bigbox *hledam*

vleze tam opravdu spoustu věcí ;)

re4zon
Ovsem unese to prd a ne 50kg hliny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]