Nejste přihlášen/a.
Poraďte jakou sušičku prádla koupit? Děkuji za vaše zkušenosti a doporučení!
Ajko, já mám sušičku víc jak 2 roky, trefila jsem na akci sušiček BOSCH. Mám plynové topení a sušení prádla v bytě je problémem. Ale musím vám říci, že sušičku využívám poměrně málo i když tato je opravdu moc dobrá. Servisman mi říkal, že nejméně oprav mají s touhle značkou. A ještě lépe, s touhle značkou, ale s německým návodem. Ta je dělaná pro německý trh. Já jsem nechtěla nějak hodně vychytanou, složitou a náročnou a mnoha dispejemi a zbytečnými programy, které stejně nebudu používat. Tak jen pro inspiraci koukněte na Heureka a když zadáte Bosch, nakoukněte do obchodů, tam některý bude mít akci. Je lhostejné, odkud je. Jen chtějte výnos a zprovoznění. heureka.cz
A ještě odkaz na od nejlevnějších BOSCH
Při posledním výběru jsem řešil mezi AEG, Bosch a Siemens. Nakonec to vyhrála AEG 8000 series (konkrétně AEG AbsoluteCare T8DBG68SC).
Ale je určitě dobré si počkat na různé akce, konkrétně AEG má akce relativně často, kde se dá 10-20% z kupní ceny ušetřit.
Za mě spokojenost, 5 let záruka na spotřebič a 10let na motor, suší dobře. Jediná výtka, kterou bych k této sušičce měl, že používají dotyková tlačítka místo obyčejných s mikrospínačem. Občas musí člověk zmáčknout 2x-3x, než dotykové tlačítko zaregistruje dotyk..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.