Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám možná trochu hloupý dotaz - když koupím vestavěnou lednici ale postavím ji volně do prostoru (tj. nikoliv do skříňky) - bude s tím kromě estetiky a pohodlnosti nějaký problém? Na první pohled mi přijde, že to chlazení je vyřešeno stejně jako u volně stojících ale možná mi něco uniká? Konkrétně by to teda byla tahle: ikea.com/... - uvádějí u ní emise hluku 29 dB což za takovou cenu podobně tichou jinde neseženu. Akorát teda nevím jestli náhodou třeba ty emise hluku neměří když je zavřená ve skříni a kdyby byla na volno tak by byla hlučnější?
Předem děkuji za odpovědi ![]()
Nebude provozně žádný problém. Ten hluk mimo bude sice trošku větší, nežli ve skříňce, ale téměř to nepoznáte.
To je zlozitejsie, sice kazda doska nejaky hluk utlmi, ale zle namontovana moze fungovat ako rezonator.
Hluk robi najma kompresor a ten je volne vzadu, bocny a predny kryt prenos hluku z neho nezmenia.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.