Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může vestavěná lednice fungovat samostatně?

Od: pantau odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám možná trochu hloupý dotaz - když koupím vestavěnou lednici ale postavím ji volně do prostoru (tj. nikoliv do skříňky) - bude s tím kromě estetiky a pohodlnosti nějaký problém? Na první pohled mi přijde, že to chlazení je vyřešeno stejně jako u volně stojících ale možná mi něco uniká? Konkrétně by to teda byla tahle: ikea.com/... - uvádějí u ní emise hluku 29 dB což za takovou cenu podobně tichou jinde neseženu. Akorát teda nevím jestli náhodou třeba ty emise hluku neměří když je zavřená ve skříni a kdyby byla na volno tak by byla hlučnější?

Předem děkuji za odpovědi :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud vám nevadí vzhled, tak samozřejmě že může.
Stejně, kdyby jste ji chtěl uzavřít do skříňky, tak musíte dokoupit sokl a větrací mřížku.
Prodává se zvlášť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]