Zdravim.Potřebuji oblepit platovými rohy hrany skřínky z polyše.Chtěl jsem ted něco koupit ale těch “super lepidel” je tolik že jsem radši nic nekoupil a radši se zeptám než vyhodím 200,- a měl jsem jistotu že to bude držet. Diky za nejlépe osobní zkušenosti.
No nechci to právě “zkoušet “ formou pokus/omyl .Lepidlo koupim “zkusim “ ono to držet nebude nebo blbě budu muset sundat orvat a zase jit koupit a“zkoušeť” nový. Radši bych kdyby tu někdo byl a mohl potvrdit ze neco podobného lepil a drželo to Mamutem jsem kdysi neco lepil a za 3 roky to šlo dolu i s mamutem moc to nedrželo.
Na polystyren urcite nie veci s obsahom rozpustadiel, cize chemopren a podobne.
Mamut a ine lepidla na baze MS polymerov su ok. Tie plastove rohy ale nesmu byt z polyetylenu alebo polypropylenu, to su bezne nelepitelne plasty. Pomoct moze aj natriet polystyren pred lepenim adheznym mostikom.
petr2
Ok diky adhezni můstek dobrý nápad mam tu zbytek a natřu a dám tedy Mamutu ješťě šanci diky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.