Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit, mám vzduchovka po dědovi, zn. Diana 39, je tam psáno víc nepřečtu, asi německá, tipuji dříve než r. 1945 a chtěla bych jí prodat. Neví někdo jakou má hodnotu, sice jsem našla nějaké ceny, ale fakt nevím,dík,d
Diana 39? Takové se myslím nedělali,nebude to 35? Těch je spousty,ale to je jedno.U těchto věcí určuje cenu kupec a když se dívám na nejmenovaný portál tak i pěkné kousky s 30let min.století se vydraží do 10 000kč
jj tak 27ička ,ta se dělala skoro celé min.století-žádná rarita.Schválně jsem kouknul na německý portál a z roku 1920 v perfektním stavu tam už dlouho trčí za 500eur...
@dohnivak:
Přestože jde o renomovaného výrobce, není to žádná sběratelská rarita, navíc staré vzduchovky sbírá málokdo. Aby byla funkční, bude nutné minimálně vyměnit těsnění, v horším případě i pružinu.
Odhaduji, že bazar se zbraněmi vám stěží nabídne víc než tisícovku, aby ji pak za takové dva tisíce prodal. Budete-li se pokoušet ji prodat přes různé inzerce a aukce, možná dostanete o trochu víc, možná také ne. Podíváte-li se do inzercí, zjistíte, že tento typ vzduchovek se nabízí za ceny 4 až 6 tisíc Kč, což znamená, že za tyhle částky o ně zákazníci nemají zájem.
Pro mě osobně by "vzduchovka po dědovi" měla mnohem větší hodnotu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.