Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zboží z TEMU, dají vědět ,kdy přivezou?

Od: hankas® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, Nevíte, zda dají vědět den dopředu, že mi vezou zboží, nebo až když stojí u baráku? Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

máte apku Temu tam vše jak se hýbá zásilka , tak chodí vždy upozornění.

Navíc jsou propojeni z kuryrem, tak chodí upozornení i tam, + do emailu, takže aspon u mne to mám 3x!

doplněno 18.09.25 09:37: Info teď z mé apky viz příloha.
Jakmile zásilka bude v České republice tak se hnedka ozve kurýr společnost ve které vidím taky stav kde se pohybuje balík
Zboží z TEMU, dají vědět ,kdy přivezou?
hodnocení

Už mi přišlo, že zásilku předali kurýrovi,ale já nevím,kdy jí přiveze.:-D

rano dostanete sms, že bude doručovan balik v cca čase od - do, pak pred dorucenim kuryr vola , takže budte v pohode

hodnocení

Moc děkuji, já jen abych byla doma.

makk
hodnocení

2x

Pošlou sms v den doručení ráno a těsně před doručením volají. Jinak zásilku je možno sledovat (pošlou odkaz mailem při odeslání) a podle toho sed á docela přesně odhadnout, kdy to doručí.

hodnocení

2x

Mě chodí věci z Aliexpresu přez balíkovnu (čili Českou Poštu), ti se sice ozvou předem, že třeba dostanu SMS, že mi budou zítra doručovat mezi 15:30 a 17:30, ale pak mi v 10:05 ráno volá řidiš auta, že stojí před domem, a kde jako jsem. Když jsem doma, tak sejdu dolů a on mrmlá, že musel čekat, když doma nejsem, tak pro to pak musím na poštu.

Nebo dostanu lísteček, že se jim to nepodařilo doručit, i když jsem byl celý den doma, a pak pro to musím na poštu.

Prostě Česká Pošta, no.

Ale ono to i tak nějak nakonec dostanu.

hodnocení

0x

U nás to funguje tak, že z TEMU to posílají přes Zásilkovnu a to teoreticky nejblíže k domu určení, což taky není úplně 100% pravda... Tak zpravidla vybírám ze Z-BOXU, ale někdy i z výdejny Zásilkovny... Řádově to jsou dvě místa...

hodnocení

Do zásilkovny to mám daleko a navíc to neumím zaplatit,mám to na dobírku.*plac*

Vezmete sebou kartu, nebo hotové penize a zaplatíte na místě.
Teda pokud to ta vaše zasilkovna povoluje

hodnocení

0x
Mně to chodí do boxu. Kód dojde sms i e-mail a zásilka se dá sledovat v aplikaci.
hodnocení

Píšou tam někde, že to posílají domů,takže se potáhnu s těžkým balíkem ,no to mám radost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]