Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Nevíte, zda dají vědět den dopředu, že mi vezou zboží, nebo až když stojí u baráku? Děkuji
máte apku Temu tam vše jak se hýbá zásilka , tak chodí vždy upozornění.
Navíc jsou propojeni z kuryrem, tak chodí upozornení i tam, + do emailu, takže aspon u mne to mám 3x!
Mě chodí věci z Aliexpresu přez balíkovnu (čili Českou Poštu), ti se sice ozvou předem, že třeba dostanu SMS, že mi budou zítra doručovat mezi 15:30 a 17:30, ale pak mi v 10:05 ráno volá řidiš auta, že stojí před domem, a kde jako jsem. Když jsem doma, tak sejdu dolů a on mrmlá, že musel čekat, když doma nejsem, tak pro to pak musím na poštu.
Nebo dostanu lísteček, že se jim to nepodařilo doručit, i když jsem byl celý den doma, a pak pro to musím na poštu.
Prostě Česká Pošta, no.
Ale ono to i tak nějak nakonec dostanu.
U nás to funguje tak, že z TEMU to posílají přes Zásilkovnu a to teoreticky nejblíže k domu určení, což taky není úplně 100% pravda... Tak zpravidla vybírám ze Z-BOXU, ale někdy i z výdejny Zásilkovny... Řádově to jsou dvě místa...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.