Měli jsme stejnou zásuvku a uprostřed nahoře byl internet po koaxiálním kabelu. Ptejte se sousedů, kteří tam bydlí už nějaký rok...ti by mohli vědět, jak je to .. A hlavně majitel baráku, ten ví vše!? Třeba i to, kdo je všechno poskytovatelem internetu
Řekl bych že nikdo ze sousedů neví co jaký soused na doma. Teda pokud se bývalý někomu nesvěřil. Mně když se někdo zeptá, tak mu odpovím co jsem v té zásuvce měl. Jako první UPC, potom Karvinská kabelová, pak zase UPC, teď prý Vodafone (to už mám zrušeno) A věřím že to neví ani správce baráku,. Jediná možnost je bývalý majitel (nájemce) co si to nechal dělat.
bear
Snad správce baráku ví, že pustil do sklepa firmu od Vodafonu a že je tam krabice s coaxy do bytů.
Pokud ve sklepě někde kolem schodiště není plechová skříň s nálepkou Vodafone (UPC), je velká pravděpodobnost, že je to "jen" tv satelitní zásuvka. Jiných poskytovatelů internetu po koaxiálních kabelech je už jen velmi málo, pokud vůbec ještě nějací jsou. Pokud ano, stejně by skříňky měl někde ve sklepě viditelné a přístupné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.