Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nátěr vnitřku okapového žlabu

Od: fanda71® odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, řeším, čím natřít vnitřní stranu okapového žlabu. Použili by jste na to gumoasfaltový nátěr? Prý to vydrží nejdéle... Děkuji předem za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

asi před 20ti lety jsem u tchýně očistil Starý-rezavý okap kartáčem ve vrtačce, natřel celé ALKYTONem. Doposud je to funkční bez poškození, byť barva již má jiný odstín.

A jo, to je pravda, že tím by to mohlo jít...

hodnocení

0x
My máme vytřené okapy gumoasfaltem už pěknou dobu. Zatím to funguje parádně. Ale z těchto okapů nemáme svedenou vodu do kádí na zalévání. Do kádí máme vodu z klasických pozinkovaných.

hodnocení

0x

A je diskuze o novém nebo starém okapu? Já teď řeším starý, vezmu to synteticku barvou na střechu a spíš řeším, jak to uvnitř slušně očistit, když to nechci sundavat a pro převis střechy se tam blbě s rukou leze. Asi to skončí jen na ocelovém kartáči...

km
tak si dejte pozor at nejdete skrz, to je hnef

No to je fakt...

hodnocení

Jedná se o staré žlábky.a očistu jsem provedl wapkou z Lidlu, šlo to nádherně, a jen 3x skrz
km
"šlo to nádherně, a jen 3x skrz" *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]