Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava nátěru eurooken

Od: hanys® odpovědí: 8 změna:

Zdravím,potřebuji opravit místy nátěr po cca 12 letech,a netuším čim to bylo púvodně natřeno,nemáte někdo zkušenosti?

P.s. jsou dřevěné.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Čím to bylo původně natřeno to tedy opravdu netuším a křišťálovou kouli mám v opravě.
V současné době se dost používá Remmers, Osmo a Adler. Od všech buď vodový, nebo syntetika. Stříkání vysokotlakem.
Ono to chce alespoň každý druhý rok malinko údržby. Třeba tímto remmers.cz/...
hodnocení

Myslím,že prvních 10 let byla údržba zbytečná,ani si nedovedu představit jak udržovat okna která jsou jako nové.a střkání oken vysokotlakem na chalupě asi nebude to pravé.

Myslím,že prvních 10 let byla údržba zbytečná, ani si nedovedu představit jak udržovat okna která jsou jako nové ...

...

To je naprosto zcestný názor. Nejméně jednou za rok musít ošetřit těsnění silikonovým olejem a očistit prach a nánosy špíny z povrchu nátěru.

hodnocení

Ale já neřeším těsnění ani povrchovou špínu.Žádná není.

Skutečně? Žijete ve vakuu?

" Ale já neřeším těsnění ani povrchovou špínu.Žádná není."

Tak proč chcete natírat?! Že vy nás trochu lakujete?! Okna se Vám zdají čistá, ale lak-barva je popraskaná a špína tudíž není "vidět"?! Po deseti letech už je téměř zapotřebí některá dílčí místa očistit od starého nátěru a opatřit novým.

Po 12 letech ...

hodnocení

Donutili jste mne vylézt na střechu,ale měl jsem to udělat hned.Jedná o ty spodní defekty na dvou oknech,jinak jsou v pořádku.

Oprava nátěru eurooken
Oprava nátěru eurooken #2
Oprava nátěru eurooken #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]