Nejste přihlášen/a.
Jak na to uchytit držák tv. Držák sám o sobe má váhu a TV je 55”, takže taky nic lehkého.
Předem děkuji za info.
Jen podotknu, že za panel se nedostanu. Za mě ideálni by byla závitová tyč, ale jak ji tam dát?
3x
Dobrý den, zřejmě ani nevíte, jak jsou ty panely kotveny ke zdi (a jejich nosnost, aby se to celé neurvalo i s TV). Dcera není v pronájmu, když je majitelka bytu, tak můžete v místě, kde bude držák TV vyříznout do panelu otvor správné velikosti i tvaru a držák kotvit na hmoždinky normálně do zdi. A jednou, až TV doslouží, možná ten otvor zakryje obrázek. Zdravím!
macek71 - to je Váš názor a Váš problém (když si to neumíte udělat hezky). Trámek jste zjistil až po vložení otázky, tak jste vložil dotaz předčasně i zbytečně.
Řezat obložení jen proto, že jsem lama a neumím to udělat jinak je totální fušeřina. Ovšem obhajovat podobnou fušeřinu - to je ještě další level lemplovství ![]()
0x
Kdyby se tam dávala závitovka, hmoždinky, tak je úplně hedno z čeho ta zeď je. Vyvrtám a uvídím z jakého materiálu je zeď. Podle toho nakoupím věci a hotovo.Šlo mi o to jaké způsoby uchycení lze aplikovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.