Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci si koupit přenosnou usb pračku na malé věci, přijde mi to super věc. Poradíte, který eshop, který nabízí tuto usb pračku je důvěryhodný a opravdu pračku dostanu? Ty eshopy ve mně nebudí důvěru, žádný z nich neznám, škoda, že v alze prodej už skončil. Taky se chci zeptat, zda se tu najde někdo, kdo má s touto pračkou zkušenosti, jestli to opravdu vypere např. fleky. Já samozřejmě si koupím něco na fleky a předtím to na to aplikuji a až pak bych to dala prát. Děkuji předem za info.
A samotná pračka ve Vás nebudí nedůvěru? Kbelík a malý motorek s vrtulkou co sotva zamýchá vodu bez prádla? Myslíte si, že má sílu zatočit 2-3kg prádla?
To je tak maximálně vyprat kalhotky nebo kapesník a po jednom.
Proto se to prodává mimo jiné na eshopech, který budí nedůvěru.
Stačí zapojit hlavu.
Co se tyce vykonu, tak to zrovna tak muzete dat pradlo do kyblu a ctvrt hodinu michat vareckou. Vyjde to nastejno.
Vidím, že téma přilákalo stálíky a stálice poradte. Takže myslíte, že už je lepší si koupit raději valchu a drhnout to ručně a vyjde to lépe? Až teda asi na to, že to může zničit tkanivo látky. Normální pračku doma mám. Myslela jsem mini pračku, abych se s tou velkou nemusela tahat, musím jí totiž vždy vytáhnout a pak dát na místo, nemám jí stabilně na místě bohužel, kvůli malým prostorům nebo spíš chci mít průchozí koupelnu a takhle to funguje celý čas, že pračku musím vytáhnout a pak zase na kolečkách dát na místo. Jenže je to dost náročné taky a když chci vyprat jen prádlo a trička tak bych chtěla něco menšího.
Menšího ano, ale ne mixér na 5V jako srandu do kyblíčku pro děcka.
Chápu, že nejste moc inteligentní a naopak ve Vás vzbuzuje obav negativní vyvracející komentáře na základě fyziky.
Tohle je opravdu marketingová srandička na kterou se nachytají blbci.
...
Jasně, hledáte malou pračku, takže něco takového. Sice to nebude také nic světoborného, ale vypere to běžné zašpinění. Hodně lidí si to kupuje do caravanů a obytných vozů.
Ale klidně si kupte 5V mixérek a pak zplačte
ratlík...
Ale je to na 230V, tak je tam předpoklad lepšího zatěsnění vrtuky hřídele vůči motorku.
U toho 5V USB jsou lidi rádi, že to podruhé vůbec funguje a není to plné vody . Proto je to mimo jiné na bezpečné napětí 5V.
...
Já osobně bych máchal v ruce a měl klasickou odstředivku třeba ROMO C 46.
Obyčejný gumový zvon odvede stejnou práci a stojí kolem 50,- Kč. Na menší praní postačí, je účinnější a šetrnější než valcha. Našla jsem i tohle Zvon na praní &nd/... - ale jediná výhoda bude ta delší tyč.
USB pračka tak to mi připadá jako nějaký vtip. Taky mám malou koupelnu a proto když jsem kupoval novou pračku tak jsem hledal takovou která má menší rozměry aby se mi tam vešla a nepřekážela. Menší pračky jsou většinou ty s vrhním plněním a navic jsou rozhodně lepší a pohodlnější na práci s ní. Stěhovat pračku při každém praní z jednoho místa na jiné tak to bych rozhodně nechtěl a nevím jestli bych si na něco takového dokázal zvyknout. Pokud trváš na nějaké druhé malé pračce tak co třeba tato mini skládací přenosná pračka. Nebude to asi nějaká super pračka, ale snad bude lepší než nějaký zmetek na USB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.