Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozinkovaný jekl

Od: bailey odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

zbyly mně pozinkované jekly 40x40 a přemyšlím, že bych je využil venku na zabradlí. Chtěl bych do nich udělat 2 diry x 10mm a připevnít. Jak díry mám osetřit kvůli reznutí? Napadlo mě po vyvrtání odmastit a stříknout zinkovým sprejem, ale nejsem z oboru. Zas kvůli 4 dirám nechci měsíc čekat na zinkovnu.

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mohu Vás uklidnit, nontážníci to dělají stejně. Dodané zábradlí mi při montáži odřeli. Přišel jsem na to, až když nebylo lešení. Přijeli s pixlou zinkové barvy a se štětečkem (a se slovy, že víckrát už těch 100 kiláků nepojedou mi tu zbytek barvy nechali). Je to 15 let a nikde nic nerezne (jo oprava je trochu vidět).

hodnocení

0x

Nejde tam dát zvenku (bez vrtání děr) objímka? Díry ne.

bailey
hodnocení

Nejde, jekl pridelat M8 sroubem k pozinkované plotně s vypalenou dirou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]