Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pořezaný kožený obal

Od: libor007® odpovědí: 5 změna:
Přátelé, přišel mi z alíku obal, říznutý pod úhlem zjevně během přepravy(celníci).Čím to slípnout? Sekunďák? Chemopren?
doplněno 03.09.25 13:54: Je to obal na mobil, hýbat se to moc nebude. Je totiž zpevněný. Spor vyvolám, ale pouzdro může chvíli posloužit. Je jinak kvalitní.

Pořezaný kožený obal

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rk22
hodnocení

5x

Slepené už to nebude ono. Nejlépe bych doporučil to dobře nafotit a na AliExpress podat spor (reklamaci) a požadovat vrácení peněz a pak koupit obal nový. U takto poškozeného a znehodnoceného obalu by se sporem neměl být problém a AliExpress by to měl bez problémů uznat. Jinak ten obal je na co?

hodnocení

2x
Podle mě je to znehodnocené. Pokud trváte na pokusu o opravu tohoto předpokládám bezcenného kousku koženky (?), bak bych lepicí páskou přesně k okraji praskliny zalepil plochy, které nechci popaplat lepidlem, prasklinu bych vyboulením rozevřel, do do ní vpravil gelové sekundové lepidlo a prasklinu vyrovnal.
A nebo záplata.

hodnocení

2x

Není úplně jasné, k čemu obal slouží, jak hodně se bude ohýbat. Vteřiňák je totiž tvrdý a neohebný. Druhou nectností vteřiňáku je blbá aplikace (jak nezacintat okolní plochy) a s tím související problém je krátká doba zpracování (tedy doba po kterou lze pocintané umýt). Všechno tohle mě vede na použití chemoprénu. Ale stejně to bude práce na draka.

riva
hodnocení

0x

Objednat nový. Neprořízl sis to náhodou při rozbalování? Řezák se dostane i pod obal co by dup.

hodnocení

Byl prořízlý v multibalíku, včetně obálky. Obaly škubu/střáhám na hraně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]