Nejste přihlášen/a.
Ale vždyť na tom 1. odkazu je přesně to, co tam tazatelka má (jen to připojení od myčky je trochu fušeřina). Sifon z 2. odkazu bych nebral ani omylem.
@clas mrkněte do rozkresů, sestava úplně stejná jen jiný napojovací rozměr. pokud vyhodíte ten vrchní vodorovný kus, napojení dřezu bude výš ale sifon zabere podstatně víc místa
Může to být optické zkreslení, a taky proto je ta hadice tak jak je. nebo ten úsek hadice k napojení sifonu bývá bez vody?
Celý život jsem si takové věci opravovala sama, ale s léty, na to co musí fungovat pefektně, zavolám instalatéra, ten koukne a koupí a nainstaluje. Anebo, udělám fotku a s mobilem zajdu do železářství nebo OBI, to co mám nejblíže a prodavači vědí, co potřebuji a doporučí a prodají. Vždycky jsem se setkala s ochotou. Také mám na dřezový sifon a na vodovodní baterii napojenou myčku a pračku současně, už mnoho let. Ti prodavači přesně vědí, jak vysoko má být odpad i pračky i myčky.
Tak tady toho moc nevymyslíte,odpad ze zdi je moc vysoko (bourat nechcete).Jedině to L vyhodit a jít přímo dolů-ale to místo.Podle mne se bere voda v myčce když jde moc vody ze dřezu a odpad nestíhá,možná nějaké usazeniny v trubce ze zdi?Každopádně bych zu hadici zvedl až za ten roháček.A i ten sifon máte zbytečně vysoký,šel by zkrátit cca o 7cm-těsně po L ze zdi popř po napojení hadice
Já bych se jen bál spojů u toho U, ale na druhou stranu klasický (lahvový) sifon má dole šroubovací zátku a taky to většinou neteče.
Na odvod myčky jedině použít nějaký takový ten nástavec co se dává k výlevce, buď přímo k ní, nebo jako mezikus. Tohle hornbach.cz/... nebo hornbach.cz/... pak je otázkou, co to udělá se zbytkem jestli nějaká část nebude potřeba kratší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.