Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dviřka do zatepl.fasády rozv.skřin

Od: petr2 odpovědí: 2 změna:
Zdravim.Po zatepleni a tím samozřejmě změně rozměrů potřebuji vyrobit/koupit dvířka ke staré rozvodní skřini. Vůbec mi nenapadá jak to provést.
Nyní je tam čistý otvor z polyše cca 50x85 a 14 hloubka.Neni moznost co kam vrtat a uchytávat. Napadá mě jedině něco jako je na odkaze který přikládám.Z extrudáku udelat ramecek vlepit do otvoru a kovový růžky.Dviřka z extrudáku magnety a jen přichytit k rámecku.Otvírrá se to minimálně
Hloupý nápad?Poradí připadně někdo něco lepśiho jednodušiho?
suncom.cz/...
Diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olin
hodnocení

0x

Lepší by bylo přidat i foto, ale všeobecně by bylo dobré, aby do skříňky s "něčím" elektrickým uvnitř mohl trochu vzduch kvůli cirkulaci, případná vlhkost by se tam mohla srážet a pro elektrické zařízení vlhko znamená vesměs problémy (zkrácení životnosti, spolehlivost).

hodnocení

0x

Já nevím - celé je to v hořlavém materiálu a ještě ta dvířka vyložíte dalším hořlavým polystyrénem.

Zkuste se inspirovat raději nějakými protipožárními re/... dvířky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]