Nejste přihlášen/a.
dobrý den
poprosil bych Vás o pomoc, sháním hodinový strojek s ručičkami 25cm - 30cm. Brouzdám a našel jsem pouze toto. Dokážete najít ještě jiné typy, barvy či délky?
děkuji za pomoc
Zkuste proklikat tady elton.cz/... namátkou vidím nejvíc 205 milimetrů, ale jak teď koukám tak mají i 400 elton.cz/... takže by mohli mít i něco mezi tím. Mají to blbé, 170 položek na 9 stranách a žádné filtrování. K tomu bude potřeba příslušný strojek tento obchod to prodává v dílech (takže je potřeba koupit i matičku na jeho přišroubování - já na ni zapomněl, naštěstí tam šla do starého strojku - a některé další věci).
Ještě byl jeden eshop, kde měli filtrování, ale ten nemůžu najít. Tady mají celé hodinové strojky hodinarstvi.cz/... a hned jako první mají 275 milimetrů. A ještě tady tvojehodinky.cz/... by něco mohli mít. Nedávno jsem opravoval jedny hodiny (teda dával jsem nový strojek, to neni úplně to, co bych nazýval opravou), takže mám ty hodinářské eshopy docela prolezlé, ono sehnat rádiově řízený strojek s kyvadlem nebylo zase tak jednoduché.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.