Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levné internetové stavebniny

Od: tom333 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, poraďte prosím nějaké levné internetové stavebniny kde lze objednat polystyren, lepidlo...v podstatě vše na fasádu domu .
Někde chtějí za dopravu opradu zajímavou částku.
Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tm
hodnocení

0x
Za polystyren chtějí všude hodně za dopravu. I za jeden balík, coz nechápu, když stejny rozměr bezne vozi ppl za 150. Lepidla pak jedou na paletě. Já objednával pytle s lepidly, betonem atd. v obi a hornbachu. Polystyren jsem si nechal přivézt místních stavebnin 15 Kč za kilometr, pač velké množství vám leda dovezou samostatným zavozem od výrobce. Zajdi do nejbližších stavebnin, kde mají dopravu a zeptej se. Slušné stavebniny zajistí dopravu, protože když stavíte, auto je k ničemu. Leda že by vám nevadilo jet třeba 20x jak magor. Osobni auto je dobré na nákup nebo na pár pytlů cementu, ale ne na materiál na stavbu. A i ten nákup se dá vyřešit košíkem

el
hodnocení

0x
Ahoj, zkus kouknout na stawebniny.cz
Teď už nevím jestli přez ne nebo přímo od styrotrade jsem objednal celý návěs polystyrenu.
Doprava mi myslím vyšla zdarma nebo nějaká velká sleva zkrze množství.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]