Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vestavná trouba do 15tis?

Od: michalb odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

ve 20 let staré troubě nám odešla topná spirála. Šla by sice vyměnit, ale vzhledem k věku trouby, bych chtěl koupit už něco modernějšího, ale jelikož v kuchyni moc času netrávím, potřeboval bych poradit, jakou troubu byste dnes koupili v ceně do 15tis.
Zároveň s ní budeme kupovat i novou indukční desku

Moc děkuji. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No v první řadě bych zdělil velikost té původní.;)

Ono se špatně strká něco velkého do malého prostoru.

michalb
hodnocení

Rozměr je cca 595x595cm. Netušil jsem, že je více velikostí.

tm
hodnocení

0x
Pokud moc nevaris a chceš investovat 15 tisíc do trouby, doporučuji dovoz jídla domů. Vyjde to levněji.

Tvl. to je rada... Jak mu pomůže dovoz jídla domů k tomu, aby měl doma pečící troubu? Chápete, že chce poradit jakou troubu a ne co místo ní? *zed*

michalb
hodnocení

Já nevařím, ale ženské osazenstvo ano. Jenže ty byly zvyklé péct v obyč troubě jen s vrchním a spodním ohřevem a mně by se asi líbilo i pyrolytické čištění, teplotní sonda, ...Myslel jsem, že se rozhodnu dle toho, který výrobce mi dá nejdelší záruku a jen si pak vyberu nějaký model, ale co jsem tak koukal, tak nikdo nad dva roky záruku nenabízí. :-/

tm
Mám Electrolux 10 let s pyrolýzou, kterou nikdy nikdo nepoužil. Asi po 5 letech začal výkon slábnout. Dřív bylo kuře za 45 min na 180 stupňů. Dnes když dám 180, je tak za 75 min. Pak mám ještě moru 5 let a zatím ok. Ten Electrolux je uvnitř o něco prostornější. Obě stály do 5000
michalb
hodnocení

tm: Děkuji za info. Teď jsem koukal, že vybrané modely od electroluxu mají 3roky záruku a předběžně jsem si vybral Electrolux EOC6P77H za nějakých 12800,-, ale s tím výkonem jste mě teda nepotěšil :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]