Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ve 20 let staré troubě nám odešla topná spirála. Šla by sice vyměnit, ale vzhledem k věku trouby, bych chtěl koupit už něco modernějšího, ale jelikož v kuchyni moc času netrávím, potřeboval bych poradit, jakou troubu byste dnes koupili v ceně do 15tis.
Zároveň s ní budeme kupovat i novou indukční desku
Moc děkuji.
Tvl. to je rada... Jak mu pomůže dovoz jídla domů k tomu, aby měl doma pečící troubu? Chápete, že chce poradit jakou troubu a ne co místo ní?
Já nevařím, ale ženské osazenstvo ano. Jenže ty byly zvyklé péct v obyč troubě jen s vrchním a spodním ohřevem a mně by se asi líbilo i pyrolytické čištění, teplotní sonda, ...Myslel jsem, že se rozhodnu dle toho, který výrobce mi dá nejdelší záruku a jen si pak vyberu nějaký model, ale co jsem tak koukal, tak nikdo nad dva roky záruku nenabízí. :-/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.