Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznacit UTP kabely?

Od: km odpovědí: 8 změna:
Dobry den, mam v jednom miste svazek UTP kabelu a nejakych koax pro cely dum, zatim provizorne popsanych. Ted tomu chci dat nejakou trvalou formu. Jak provest popisky aby to fungovalo a nejak vypadalo? Mate vlastni zkusenost? Dekuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dd
hodnocení

3x

Papírová maskovací páska nalepená na kabel. To asi máš provizorně. A já to mám tak nafurt

Nebo existují takzvané návlečky

Elektrikáři možná používají ruční Tiskárnou s názvem DYMO? Aby to bylo U ohledně popsané a ne škrabopisu

Dymo dokáže tisknout štítky nebo je vyrážet jako plastický reliéf do plastového pásku.

Elfetex má spoustu druhů návleček, štítků a popisovacích bužírek.

Musíte také zvolit vhodný popisovač, aby vám nápis na světle nevybledl.

bear
hodnocení

3x

Jak píše colombo, prosávají se plastové čiré štítky. Jsou jako kniha ze dvou půlek a mezi nima je papírek s popisem od tebe, co je to za kabel. Pak se to zaklapne, přes plast je na papírek vidět a přitom je chráněn a celé je to přitažené ke kabelu binderem (stahovací vázací plastovou páskou).

elektro-trutnov.cz/...

Jak poznacit UTP kabely?
Jak poznacit UTP kabely? #2

hodnocení

2x

Zajít do prodejny elektro a zeptat se na štítky na označení kabelů. Ty štítky se přitahují na kabel stahovacími pásky.

Nebo můžeš koupit nějakou fólii (modelovací podložku), permanentní fix, děrovačku a stahovací pásky. Z fólie si nastříháš pásky, na obou koncích proděruješ, napíšeš co je to za kabel a přitáhneš pomocí stahovacích pásků.

111®
hodnocení

0x

Bílá smrstovacku a fixem popsat

olin

Souhlas, jen to nesmí být potom na slunci, fixa vyplajchuje.

hodnocení

0x

Nalisovat barevné konektory, nebo barevné návleky na konektory...

krtek6
hodnocení

0x

já si koupil kdysi dávno v Lidlu štítkovačku a oštítkoval jsem to...pro jistotu ještě štítek oblepil průhlednou izolačkou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]