Dobry den, rychly dotaz: Nakoupil jsem zasuvky tango a prekvapilo me, ze u strojku nejsou sroubky. To je normalni, sroubky se musi nakoupit zvlast? Dekuji.
Měl jste si říci o šroubky. Páč v krabici jsou šroubky v pytlíčku. Když se koupí celá krabice, tak tam zůstanou. Když si koupíte pár kousků, tak si je nechají. pro jiného.
Musíte si říci nějakému elektrikáři, nebo se klidně stavte.
km
takze sroubky se davaji (vyrobci dodavaji prodejcum) ke krabicim? to jsem nikde nevidel a to jsem kupoval krabice na 5 ruznych mistech
Šroubky se ke strojkům nedávají, dávají se ale ke krabicím, ovšem ne všude... Např. v Elkovu jsou šroubky volně, ke každé jednoduché krabici si vezmete dva, i v takovém Hornbachu také. Standardní délka šroubku pro neutopenou krabici v rovině s omítkou je šroub do plastu 3x13mm. Mají jemnější závit než vruty do dřeva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.