Dobrý den neměl by někdo k porovnání různé výrobce fasádních silikonových omítek a jejich kvalitu. Teď dělám fasádu vzal jsem Webera ale je tam strašná logistika. Všechno přes stavebniny objednání jen ve stavebninách ti potom odesílají objednávku čeká se pár dní až to zase přijde zpátky. teď bych potřeboval něco do objednat případně dotónovat a zase do stavebnin objednávka schválení na do tónování opět vyrozumění stavebnin ti vyrozumí mě já si musím dojet do Prahy. Prostě tragédie fasádníci už jsou nervózní z toho čekání i to chápu.
Další část domu bude oddělená a bude mít stejne jiný odstín proto uvažují vzít výrobce kdy to míchají vlastně u nás ve městě na počkání bez obštrukcí .
Jsou to také všechno silikonové omítky 1.5.zrni
Konkrétně tu máme velký obchod kde míchají HET nebo Colorlak. Chápu že každý vychválí to co prodává je to logický ale pán říkal že s Colorlakem určitě nešlápnu vedle a uděla mi to stejnou službu…Že ten Weber je tak trochu u nás “jako něco lepšiho” Mohu poprosit někoho o názor nebo zkušenosti.O tom Colorlaku jsem co se týče fasádnich omitek vůbec nic nedočetl.diky
Upozornění od sys milancukrar 12. 08. 2025 16:16:51