Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokud si věříte, že ta práce bude k něčemu vypadat, tak etážky nedávejte (nebudete nic "štelovat" do roviny a rozteče). Zdravím!
pepr - byl jsem se podívat v koupelně a dle všeho tam u té sestavy baterie a sprchy etážky nejsou. Ovšem, nebyl jsem u instalace a pokud tam jsou, tak nejsou mosazné.
Díky.
Jsem pečlivý někdy až moc. Samozřejmě pokud se to nepovede (člověk je tvor omylný) etážky budu muset dát. Stejně se mám doma dvoje plonkovní.
Čistě mosazné jsem už nějaký čas neviděl. Teď jsou "všechny" stříbrné. Nevím jestli je to nerez nebo pochromovaná mosaz.
Jakože když bude nakřivo, tak nepoteče voda
Ale vážně, jaký by byl problém? Zavzdušňovalo by se to?
Nesrovnáš to, i když si věříš, ale proč s tím děláš takový problém, jednak etážky máš a pak jsou i součástí balení s novou baterií?
Protože si to nastavím přesně kde chci mít baterii a pak si to roz*urvím etážkama. Samozřejmě, že když se mi to nepovede, tak tam ty etážky stejně dám.
Jde mi o to jestli tam jsou nutné. Jestli je pro to nějaký např. technologický důvod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.