Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevzhledná zásuvková lišta

Od: jmlc® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den všem.

Nedávno jsem měnil TV - čistě jen kvůli červenému tlačítku jsem vyměnil Oravu za úplně stejnou Hisense. Všichni jsou spokojení, ale držák TV na stěnu má u oravy jiné místo než hisensky - a TV je teď o 7cm výš...

To sice také všem vyhovuje, ale strašně se mi teď nelíbí zásuvková lišta (anténa a dvě zásuvky), která byla původně za TV.

Přemýšlím o nějaké zakrytí - na webech jsem asi hledal pod špatnými slovy. Napadá vás někoho, jak zakrýt opticky (ne škatulkou ze sádroše) tyto kabely a zásuvky? Zeď je čistě bílá.

Děkuji za náměty případně odkaz na vychytávku.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kdyby bylo foto jak to teď vypadá,tak by se lépe radilo.Ale lišt je k nalezení hodně.Nějaká bližší představa např.barva?

Např.něco podobného? Viz: Krycí lišty na kabely

Nevzhledná zásuvková lišta

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]