Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem nedávno novou židli k sezení u Poradny, ale není to ono. Potřebuji novou. Nevyzná se někdo, nebo nemá dobrou zkušenost? Vyhlídl jsem si vhodnou v Jysku, ale pak jsem četl recenze, že nic nevydrží a do roka je po ní. Potřebuji nějakou s nastavitelným opěradlem na záda. Abych se po opření nezaklonil příliš dozadu. Nejspíš nějakou pro hráče.
Neblbněte s nákupy na Internetu. Dejte si na to nějaký čas, zajeďte do několika specializovaných obchodů (klidně i do té Ikea) a důkladně si ty židle vyzkoušejte. Než tyto velkoprodejny se raději zaměřte na obchody specializované na kancelářský nábytek. Solidní obchodník vás v ní nechá sedět třebas hodinu. A vybírejte ne podle obrázků ale podle toho v čam se dobře sedí. A rozlučte se s cenovou kategorií 1-2 tisíce, spíše to bude nad 4 (soudím podle situce před lety, dnes nevím)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.