Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koroze futer

Od: milis® odpovědí: 13 změna:

V koupelně ( sprcháč ) a na toaletě mi od země reznou futra. Už jsem to několikrát očistil a natřel ( hammerite ) a stejně to vždy proleze. V koupelně mám hned za dveřmi umyvadlo a když se myjí děti občas něco ukápne k zárubni. Ale na WC žádná voda stříknout nemůže. Nesráží se na nich voda vlivem studenější dlažby. Dá se s tím něco dělat? Díky

Koroze futer

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Jestli je to barák a přízemí, tak to může být vlhkost od země. Taky je možné, že máte doma vodní vílu. Já tak říkám manželce, která má každý večer potřebu podlahy umívat vodou.. :)
doplněno 07.08.25 06:22: Šmarja, mývat..

jirib
hodnocení

0x
Já vidím hnusnou zeď,lino a beton...kde máte futra a dveře?
km
nejvyssi cas navstivit ocniho lekare...
07.08.25 21:40
Prý lino :-D

hodnocení

0x

Oddělal bych to lino a sledoval, zda není podlaha pod ním mokrá. Zcela určitě vám leze vlhkost odspodu.

Je to přízemí, nebo ještě hůř nepodsklepená a neizolovaná místnost?

pecenkav

Asi bys měl taky urychleně navštívit oční, stejně jako jirib

Nejenom že nedetekují co je na obrázku, ale ani přečíst si to neumí pořádně, když tazatel zmiňuje dlažbu. Divím se, že naťukali odpověď.
pecenkav

Nediv se, takových rádců je tady hodně, ale jsou nedotknutelní a hodnoceni kamarády

Tazatel píše něco o studenější dlažbě - ale takhle správně položená dlažba nevypadá.

km
tak snad tazatel pozna co ma v koupelne na podlaze, ne? :)
To je snad jedno jak je položena dlažba ne? To není předmětem dotazu...

Trochu se @mettaxa zamyslete.

Není to jedno. Kam je ta "dlažba" spádovaná? K zárubním (ke zdi) nebo ode zdi?

V tak širokých "spárách" hledejte příčinu vlhnutí - je to rezervoár vody.

pecenkav
hodnocení

0x

Tohle vypadá spíš na nějakou vodu v podlaze nebo možná lehký únik z odpadní trubky ve zdi a navlhlá zeď až k futru, to futro je rezatý směrem ven ze zdi a ne od kapající vody na zem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]