Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mycka beco

Od: zdenek odpovědí: 5 změna:
Ahoj všem,
Zapnul jsem myčku,po chvilce jsem do ní vlezl něco přidat..od té doby začne a pak ticho..čas odpočítává,restart proběhl,vodu vypouští i napouští ale stěny suchý..nevíte někdo?díky moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

0x

Na Beku jsem u kamaráda 2x řešil elmag. ventil na napouštění vody. Beko ho má součástí hadice. V husím krku je hadice a kabeláž k elmag ventilu an přípojce.

Demontuj, otestuj nebo vyměň rovnou.

olin
hodnocení

0x

Pokud jsou suché stěny, tak oběhové čerpadlo, co prohání vodu kolem dokola při mytí nebo elektronika, co má to čerpadlo na starost. Změř jestli jde do čerpadla elektrika 230Volt, pokud si troufáš. Čerpadlo může být přicpané bordelem, zadřené nebo upadlá vrtulka. Tipnu-myčka je tak 5-6 let stará.

zdenek
hodnocení

Tři a půl roku..akorát po záruce :)
olin

Pokud se do opravy chceš pustit sám, napiš typ myčky, můžem předávat zkušenosti. Čerpadlo s vestavěným topným tělesem na ty jednodušší myčky stojí cca 2500 Kč+hadicová spona. Samozřejmě to nemusí být čerpadlem..

bear

I ty origo hadice s ventilem vydrží max 5 let. Beko je šmejd.

Mám Bosch a krom desky elektroniky, kde jsem měnil relé, tak topné těleso, čerpadlo, napouštěcí ventil, vše funguje od roku 2003 bez vad

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]