Nejste přihlášen/a.
Původní název otázky: Jak zapojit kávovar na řád
Od: samurraj® odpovědí: 8 změna:Ahoj. Budu si kupovat pákový kávovar s rotačním čerpadlem. Kávovar je kvůli tomu doporučen připojit na vodu z řadu. Kávovar bude samozřejmě v kuchyni. Nyní mám rohový vodovodní ventil zapojen tak, že jeden výstup je k pákové baterii a druhý výstup k myčce (viz. foto).
Bohužel jsem nikde nenašel rohový kombinovaný ventil, který by měl 3 výstupy, tedy i na ten kávovar, ke kterému ještě musím také přidat filtr.
Jak toto mám tedy vyřešit? Nějak mě nic jednoduchého nenapadá...
Nebo křížový kus a narozdíl od hotových "trojáků" ( mají jen 1/2" výstupy,takže navíc řešit redukce) si naskládáte ventily podle potřeby
Já bych to taky tak řešil. Za ten kohout ve zdi dát téčko (případně teda X ať je rezerva do budoucna) a za něj ještě kohouty. Hlavně to udělat, aby to neteklo, to chce trochu cviku.
Tohle je výhoda těch špaget pod dřezem, že to neni vidět a je jedno jak to vypadá, tak se tam dá udělat cokoliv. (Na povrchu by to bylo horší, ale dělají se takové odbočky na pračku, na studenou téčko na teplou jen nástavec, co by se daly použít.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.