Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké těsto na ovocné knedlíky?

Od: jehuu odpovědí: 3 změna:

Prosím, poradíte někdo, jak udělat nadýchané těsto / ne kynuté / na nadýchané ovocné knedlíky? Dělala jsem z tvarohového, bramborového i spařeného těsta, vyválela na tenko, ale po uvaření knedlíků bylo těsto vždy příliš tuhé. Prosím, jaké děláte vy?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já dělám nejradši tenké tvarohové těsto s meruňkami nebo švestkami. Žádné kromě kynutého nebude nadýchané.

hodnocení

2x

Zrovna dneska jsem si našla recept na tvarohové těsto, který mě docela oslovil. Šla jsem se podívat do komentářů, jak moc je hodnocený, a tam jsem našla komentáře, kdy místo dětské krupičky dávají a velmi chválí strouhanku. Máte někdo zkušenost? V komentářích je i zmíněno, že jsou více nadýchané, ale tomu až tak moc nevěřím, protože nadýchané znám fakt jen ty kynuté.

hodnocení

0x

Výborné těsto je krupicové, mrkněte do odkazu tak je dělám a jsou opravdu chutné ovoce podle chuti...

toprecepty.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]