Nejste přihlášen/a.
Existuje nejake?Doporucite?Upadla mi v kuchyni dvirka od skrinky u linky.Kdyz jsem se pokousel opravit tak jsem zjistill ze sroubek je navrtany primo do dřeva, ale ta díra už je značně vydřená a proto to nedrží.Na stržený závit to nevypadá u šroubu.Existují nějaké hmoždinky do dřeva nebo extra silné lepidlo?Jinde navrtat nelze protože by dvířka nebyly v rovině a nešly dovřít.
Dobrý den, na toto Vám stačí libovolné lepidlo na dřevo a několik zápalek nebo špejlí - lepidlo dopravíte do otvoru, nacpete tam hodně ta dřevíčka, necháte zaschnout, nožem zaříznete do roviny a našroubujete šroubek/vrut (hřebíkem si můžete připravit pro něj otvor). Zdravím!
P.S. Složitější je převrtat ten otvor na větší průměr, potom tam zalepit dřevěný kolík a vrtat do něho nový otvor pro vrut.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.