Nejste přihlášen/a.
Potřebuji do maringotky zavést vodu do koupelny a dřezu.Voda je v nádrži pod podlahou. Čerpadlo na 230V mám ponořeno v nádrži.JAK MÁM ČERPADLO ZAPOJIT,ABY ČERPALO PŘI OTOČENÍ KOHOUTKU. Děkuji za pomoc a radu
Neřežu,ale přemýšlím. Mám jen 120l nádrž a normální baterie u sprchy a dřezu. Ostatní je ve hvězdách
Samozřejmě to byla jen teorie.Čerpadlem chci dostat vodu z nádrže,ale nevím jak nejjednodušeji a pokud možno bez ručního zapínání čerpadla.
Otevřete kohoutek, poklesne tlak a tlakový spínač sepne čerpadlo. U maringotky předpokládám šetření vodou, toto by se dalo nejlevněji zrealizovat z komponent (čerpadlo 12/24V + tlakový spínač) pro reverzní osmózu.
24V dostanu přímo z baterií .Nevím jaký tlakový spínač(hodnota) a jaké komponenty pro reverzní osmózu. To už je nad mé chápání.
Potrebujete tlakovy spinac a patricnu bateriu, ktora s tym celym bude spolupracovat. Pre vas najjednoduchsie ale bude spinat to manualne spinacom a neriesit vodarinu okolo toho. Dalej urcite pozor na bezpecnost, bez chranica a dodatocneho prizemnenia urcite nie a uz vobec nie na nejakej pochybnej predlzovacke bez chranica.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.