Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit rybenek

Od: jirinka odpovědí: 5 změna:
Poslední měsíce máme v koupelně a wc hodně rybenek. Zakoupila jsem v Rossmannu takové domečky,tam se jich už dost pri lepilo,ale v noci stále vidím,že další lezou. Teď i po stěně.
Máte další nápad,jak se jich zbavit?. Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jk2021
hodnocení

3x

Rybenky mají rády vlhkost, takže se pokusit ji v dotčených místnostech snížit.

hodnocení

0x

Taky se nám nějak v domě namnožily. Zatím jsem to nijak neřešil, ale soused přišel s "babskou"radou, prý funguje.

Na zem noviny, na ně krajíc chleba, pokud možno čerstvého (vlhkost), přikrýt talířem (tma). Mezi talířem a novinami musí zůstat mezera, aby rybenky měly přístup. No a ráno se sundá talíř a krajíc chleba se zabalí do novin i s rybenkami a vynese do popelnice. Případné sčítání lidu provádět až před domem ;).

ttt
hodnocení

0x
Někde jsem četl radu, při vytírání přidat do vody ocet.
Nevím, zda to funguje.

hodnocení

0x

Položit kousek skořice.

hodnocení

0x

Hladat pricinu, napriklad kvapkajuci spoj, ktory vytvara na podlahe vlhko, ale vyslovene nepreteka nadol. Potom staci jeden postrek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]