Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalita polévek ve sklenici

Od: fr odpovědí: 5 změna:

Jaký je kvalitativní rozdíl (podle Vás) mezi pytlikovými instant polévkami a těmi hotovými prodávanými ve skle? Ty ze skla chutnají planě, řekl bych... Ty z pytliku mají údajně hodně soli atd. díky za informace

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Kvalita nezáleží jestli instantní, nebo ve skle, ale na výrobci a použitých surovinách.

bramburka
hodnocení

0x

Hotove polevky berte jen jako nouzovku! Jsou nezdrave, obsahuji hodne soli a konzervantu.
Ale kdyz to 2-3x vyzkousite, zjistite, ze neni nad domaci polevku. Treba i ze zmrazene zeleniny. A prace to opravdu moc neni.

benjamin
hodnocení

0x

Někdy si kupuji dršťkovou polévku z drštěk,ale musím ji těžce dochutit.Pak mi chutná.Ale např. z hlívy si vařím sám.Jinak ty pytlíkové jen nouzovka,ale ve špajzu vždycky nějakou mám.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, "pytlíkovky" jsou chuťově lepší. Já si občas dám takovou rychlou, slanou, horkou, (prý) silně nezdravou "životavzpruhu" a to od Vitany "Do hrnečku" (gulášová, hříbková/dubáková, sýrová a hlavně silná česnečka, která by zvedla i mrtvého ). Člověk může jíst i podle chuti a nejen vyloženě zdravě. Zdravím!

km
hodnocení

0x

vyjde to nastejno, dělějte si ty, které vám chutnají
domácí jsou samozřejmě zcela jiná první liga

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]