Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Diclofenac - náhrada bez doplatku

Od: aloisb® odpovědí: 3 změna:

Lékař mi předepsal Diclofenac Duo 75 mg. V lékárně DrMax mi dali přípravek od firmy Bausch Health Ireland Limited s doplatkem 109 Kč. Vím, že když beru spoustu léků pro manželku, tak mnohdy předepsaný lék nemají a nabízejí náhradní se stejnou účinnou látkou jen od jiného výrobce. Dotazuji se, zdali by u nás byla taková náhrada tohoto cizího přípravku, kde by nemusel být ten doplatek.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

existují alternativy s podobným účinkem. Mezi běžné alternativy patří ibuprofen, naproxen nebo meloxicam.

hodnocení

Ibuprofen mě působí žaludeční obtíže. Ty ostatní 2 jsou bez doplatku?

hodnocení

0x

Este to vyraba Phama Swiss. Pytajte sa v inych lekarnach ako Dr. Max, kazda siet berie od ineho dodavatela, ale tieto lieky budu asi vsade s doplatkom.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]