Nejste přihlášen/a.
Hezký den, bydlím v bytovém domě. Sousedi odvedle mají psa v bytě 1+kk (je to nějaká velká rasa, takové tele, asi německá doga). Poslední dva měsíce, když je slečna na noční, pes stále vyje, štěká a škrábe na dveře. Nedá se v tom spát - ten zvuk se hrozně rozléhá, navíc s jejím bytem sousedí moje ložnice.
Už párkrát jsem jí o tom říkal. Slibovala, že situaci napraví, bohužel se tak doteď nestalo. Její poslední vyjádření je to, že neví co má dělat, protože je pse asi v pubertě.
Což je pro mě řešení k ničemu, protože se potřebuju vyspat, vstávám před 6 ráno a celý den pracuji hlavou, takže únava opravdu není to pravé ořechové. A spát 3-4 hodiny denně (protože když přijde v 1 ráno z práce a pak ještě půl hodiny mlátí vším v bytě), to se na člověku opravdu podepíše. Ona přijde, pes zmlkne a pak si jak princezna spinká až do 12 odpoledne.
Tak bych chtěl poprosit o radu, co dělat dál. Ideálně někoho, kdo má zkušenost - pomůže volat policii? Obrátit se na SVJ? Nebo na družstvo (bydlí v družstevním bytě)? Nebo mě ještě napadlo pořídit takovou tu píšťalu na psa, že když by začal výt, třeba by ho pískání zklidnilo.
V dalších rozhovorech s majitelkou psa bohužel cestu nevidím.
Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.