Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kohoutek na baterii se protáčí

Od: mick odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

mám v koupelně kohoutkovou baterii. Když otáčím kohoutkem na studenou vodu, tak je zpočátku vše v pořádku, pak se ale kohoutek jakoby protočí, proud vody zůstává stejný. Po dalším pootočení proud vody dále zesiluje.

Zatím mě to nijak neomezuje. Jen mě zajímá, včem může být problém a zda se nemůže brzy stát, že vodu nepustím vůbec... což by se při mém štěstí stalo o víkendu nebo ve svátky :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

řekl bych ne kohoutek ale růžice . povetšinou je podt terčíkem značícím teplou-červený, studenou modrý, je šroubek který drží růžici. Vyšroubovat ružici sundat a v kovomatu, ve vodo-topo prodejně koupit tutp novou, dle staré,

hodnocení

0x

Souhlasím s odpovědí "disela" a jen dodám, že se také může stát, že vodu pustíte, ale už nezavřete, což by bylo podstatně horší.

mick
hodnocení

Díky, napadlo mě to. Už jsem ho našel na webu výrobce, tak se jen doptám, zda bude pasovat a objednám.

hodnocení

0x

Vymeniť oriešok na batérii, je tam opotrebovaný vnútorný závit. Pomôže len výmena.

Buď tak, ale ještě jsem to neviděl, nebo je to zanesené a prostě zadrhává, pak stačí vyčistit a maznout silikonovou vazelínou, rovnou přitom vyměnit všechny těsnění a na další desetiletí bude pokoj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]