Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ukotvit zahradní lavici na trávníku

Od: awe odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, přemýšlím, jak ukotvit zahradní lavici s kovovou kostrou. Na spodních nohách lavice jsou připraveny díry k pevné montáži, ale chtěl bych ji mít umístěnou na trávníku. Napadlo mě použít zemní vruty s dírou uprostřed, betonovat se mi popravdě moc nechce. Máte nějaký jiný nápad? * Ukotvení chci mít z důvodu častých krádeží. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dobrý den. Zemní vruty nebudou špatné. Pro znesnadnění krádeže mě napadá, že by mohlo postačit zatlučení delších tyčí zakončených závitem do země a k nim lavičku připevnit. Nebo nějaké tyče ve tvaru U, kdy by jedna část byla prostrčena otvorem pro šroub a zatlouct.
Nikomu se asi nebude chtít lomcovat s kdoví jak dlouhou tyčí

hodnocení

0x

Co třeba zatlouct do země metr dlouhé roxory s navařeným šroubem (průměr závitu podle otvoru v noze lavičky). Závity dočasně ochránit maticemi, které po zatlučení ocel. tyčí nahradíte novými, nepoškozenými. Proti zaboření ještě použít podložky ze dřeva nebo oceli, podle vašich možností.

"vikos" byl o něco rychlejší.

hodnocení

0x

já sem na přání zajištoval bratrovi zahradní houpačku

udělal sem z 35mm vinglu metr dlouhý zajištění ve tvaru L dole to flexou seříz do špičky a na každý straně to přez boční výztuhy houpačky zatlouk do země

zatim stim nehnul ani silnej vítr *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]