Neporadí mi někdo měkkou (!) pružinovou/pérovou matraci 100x200? Nic drahého. Už dlouho ji hledám, ale většinou po otevření píšou střední tvrdost. Což nechci, pouze měkkou. Měla jsem takovou, ale už dosloužila. Někde dokonce píšou pružinová matrace, ale podle obrázku je tam pouze "pěna". Něco jsem už našla, ale má velikost jen 90 či 120... Prostě 100 je pro mne lepší.
Pokud máte do 40 - 50 kg tělesné váhy, pak měkkou; 50 - 80 středně měkká, ...už tu byly matrace řešeny vícekrát, třeba, pak tady; a jsou tam i další otázky a odpovědi, stačí vyhledat na poradně, nahoře vpravo...
Já za sebe jsem vystřídala asi 4 matrace, než jsem trefila na tu pravou. Nesnáším paměťovou pěnu, která matraci změkčuje a zároveň jsem celá bolavá a tvrdší matrace je pro mne peklo.
Spíš vám bude vadit, že levná zrovna není, ale spí se na ní jako na obláčku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.